mandag den 22. september 2014

Pjecer



Der findes mange forskellige pjecer på afdelingen, og de passer hver især til hver enkelt patient. Man kan sige, at de passer til dagskirurgisk afsnit, og at der her er information at hente, hvis man skulle have nogle spørgsmål. 


Ydermere er der pjecer, som kun fysioterapeut eller ergoterapeut har, alt afhængig af patienten, bruddet og selve genoptræningen. Her er for eksempel et par stykker, vi fik fra ergoterapeuten, vi interviewede:


Det er vigtigt at man har rigeligt med information til patienterne. Det er dem der skal hjem fra dagskirurgisk, og lave øvelser og vide hvordan de skal begå sig med den fraktur de har fået. Information er vigtig, så der ikke opstår komplikationer. Hvis der opstår komplikationer, kan det være fordi der ikke har været tilstrækkelig form for information, eller at informationen er givet på en forkert måde i forhold til den enkelte patient.


Vi har brugt denne pjece, da vores løsningsforslag er en applikation, og det derfor ville være rart at vide noget mere om IT i sygeplejen. Ny teknologi i udførende sygepleje er vigtigt, fordi systemet hele tiden er i udvikling. Vi mener at der med udvikling kommer ændringer, men at det for det meste er til det bedre. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar