fredag den 12. september 2014

Besøg på afdeling

Igår havde vi vejledning med Marion, hvor vi blev enige om at indsnævre vores teori, og kom frem til at det fremover er teoretikere fra modul 5, der ligger grundlaget for en innovativ proces, og dette vil vi arbejde videre med i næste uge. Vi har aftalt nyt vejleder møde med Marion på tirsdag.





Vi var også på besøg på afdelingen, som er et dagkirurgisk afsnit. Vi havde vejledersamtale med vores kliniske vejleder, samtidig med at vi fik ordnet alt det praktiske med underskrifter og informeret samtykke erklæringer. Vi interviewede en sygeplejerske og en ergoterapeut, og disse interviews vil blive analyseret og dette vil blive lagt ud på bloggen i næste uge.

 


 



Vi mente alle sammen at vi stødte på en mur, da det ikke umiddelbart virker til, at problemet i casen egentlig er et problem på afdelingen. Dette er i sig selv et nyt problem, samtidig med at det er en lettelse, da problemstillingen ikke er så omfattende som vi troede.     
     Ydermere, var der ingen patienter med frakturer indlagt, så de interviews vi skulle have haft med en-to patienter, blev udskudt til et senere tidspunkt.

Dette giver os mulighed for at se på problemstillingen fra en anden vinkel, og ved kommende interview med patient, vil vi kunne se på problemstillingen og undersøge den fra en helt tredje vinkel, så vi på en innovativ måde kan nå frem til en fælles løsning, hvor de forskellige veje vi tager samt undersøger, kan mødes på midten.

På det sygehus vi har besøgt er der en idéklinik, som vi blev
inspirerede af, og fik os til at tænke på, at der nok ikke kun
findes en enkelt løsning til problemet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar