tirsdag den 30. september 2014

Snart ved vejs ende.

I dag har vi næsten fået færdiggjort det sidste på bloggen. Vi har i gruppen aftalt, at bloggen skal være færdig senest i morgen, så den kan blive afleveret. Vi har startet op med at lave vores power point show til fremlæggelsen, og vi så småt begyndt at finde ud af hvem, der skal sige hvad til eksamen.

Vi har haft vores sidste vejledning med Marion idag, hvor vi aftalte at tage navneskilte med, og blev enige om hvad der står i vores samarbejdsaftale, nemlig at række hånden op til eksamen, så vi alle får lige meget taletid. Vi har talt om, hvordan eksamen kommer til at foregå, og vi ved nu at vores blog opfylder de kriterier der er, for at kunne deltage til eksamen. 
     Vi talte om, at vores proces er meget kvalitativ, og hvordan vores blog kunne være blevet meget anderledes, hvis vi havde forholdt os kvantitativt til casen. 

Vi har aftalt med Marion, at når vi skal have karakter til eksamen, vil vi gerne have hver for sig, da det er rarest, således at man ikke skal sidde og vente på sin karakter. 

Vi kan så småt begynde på vores fremlæggelse i morgen, da det kun er det sidste vi mangler, såsom at referencerne er på plads, og at de sidste småting er i orden, samtidig med nogle små rettelser. Vi er snart klar til at aflevere bloggen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar