tirsdag den 30. september 2014

Innovationsproces


Nu har vi bevæget os fra fase tre, hvor vi kategoriserede vores nyindskaffede data og har nu analyseret det, og kommet til fase 4, hvor vi er kommet nærmere en idé af, hvad det er, der kunne være eventuelle løsningsforslag til at optimere kommunikationen på afdelingen. Desuden har vi fundet frem til et løsningsforslag som patienter kan benytte, hvis de føler, de mangler  yderligere information, eller fragmenter fra den givne information.

Vi befinder os altså i fase 4-5 med konceptudvikling og design, samt test og prototyping. Her har vi taget patientens behov til diskussion, og fundet på forskellige ting der kunne være godt, i forhold til at sikre os, at patienten har forstået den givne information ved udskrivelse. (30)

Vi har haft forskellige løsningsforslag i spil, og det de alle har til fælles er forbedret kommunikation, samt et mere konkret forløb på afdelingen med de sundhedsfaglige, der omgiver dem. 
     Vi tænkte for eksempel på et tillægskursus til sygeplejersker, med forbedret kommunikation som hovedfokus. Desuden har vi valgt at fokusere på aldersgruppen, der hedder 20-50 årige, og med den aldersgruppe, har vi åbnet op for muligheden for at oprette en applikation, og bruge det til løsningsforslag der henvender sig til patienter fra dagkirurgisk afsnit, som vil indeholde skriftlig information, samt video-optagelser med øvelser og guides så man kan få svar på sit spørgsmål.  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar